Новини

В Березівці капітально відремонтували дорогу, в Новій Березівці дороги відсутні

Якісне асфальтове покриття отримала чергова вулиця Макарівської громади, на цей раз у селі Березівка.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на повідомлення у телеграм каналі Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Вулиця, яка була заасфальтована – це вулиця Затишна у селі Березівка Макарівської громади Київської області.

Макарівський селищний голова Вадим Токаррозповів, що з метою покращення доріг у селах громади, та створення умов для безпечного та комфортного дорожнього руху Макарівська селищна рада за короткий час вже капітально відремонтувала вулиці у 6 населених пунктах громади.

Які саме вулиці відремонтували у Макарівській громаді?

Всього останнім часом було відремонтовано 6 вулиць у різних населених пунктах Макарівської громади:

  • Наливайківка (вул. Лісова),
  • Плахтянка (вул. Кавказька),
  • Андріївка (вул. Першотравнева),
  • Забуяння (вул. Молодіжна),
  • Ніжиловичі (вул. Чернівецька),
  • Березівка (вул. Затишна).

Загальна протяженість нових якісних доріг становить більше 2 тис. метрів.

“Також до кінця року плануємо відремонтувати ще близько 1 км доріг на вулиці Лісова в селі Борівка та на вулиці Київська в селі Гавронщина.Стан доріг у нашій громаді, особливо у сільській місцевості, має бути кращим і ми посилено працюємо над цим.”, – відмітив Макарівський селищний головаВадим Токар.

В той же час у мікрорайоні Нова Березівка, який є частиною села Березівка, на подібні ремонти очікувати не доводиться, оскільки де-юре доріг в Новій Березівці немає, адже проїджа частина на всіх вулицях досі не оформлена фейкжеком, як дороги і залишається приватною власністю окремих фізичних осіб, зокрема Козіна А.І.

Ось дані з держгеокадастру, які свідчать про те, що проїжджа частина між будинками – це “Землі житлової та громадської забудови Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” Власник: Козін Андрій Іванович:

Барахолка Нової Березівки