Новини

Фізично знищено інформаційне повідомлення про ОК ЖБК Нова Березівка

14 липня 2021 року ініціативна група жителів мікрорайону Нова Березівка (з недавніх пір його намагаються переназвати в Home Resort) розмістила інформаційний сюжет на автодорозі Житомир – Київ у форматі біллборду.

Обережно Нова Березівка
Обережно Нова Березівка

Наша інформаційна кампанія направлена на інформування наших нових сусідів та потенційних покупців нерухомості, щодо проблем, які створюють функціонери обслуговуючого кооперативу жк нова березівка сервіс, жителям. Також, ми сподіваємося, що це змусить фейк-жек нарешті почати комунікувати з жителями не шляхом шантажу та погроз, а у більш цивілізованій формі.

Нажаль, нами було виявлено, що інформаційне повідомлення, на оплаченому нами з власних коштів носієві, було фізично знищене в період з 2 по 3 серпня 2021 року. Очевидно, що до подібних незаконних дій вдалися ті, кому не подобається поширення правди про те, що відбувається в так званому котеджному містечку Нова Березівка (home resort).

Знищений сюжет про Нову Березівку на борді

По факту незаконного псування майна найближчим часом буде відкрито кримінальне провадження, а ми обіцяємо, що замість зіпсованого біллборда вже найближчим часом з’являться ще 2.

Насторожує те, з якою легкістю, зацікавлені у приховуванні правди особи, переступили Закон. Що буде наступним – проламування голови тим, хто не хоче мовчати?

Всі, бажаючі підтримати інформаційну кампанію на захист прав жителів мікрорайону Нова Березівка, можуть долучитися, приділивши власний час, або фінансово, переказавши кошти на картку Приватбанку: 4149629351369780. Принагідно дякуємо всім, хто регулярно робить свої внески, за підтримку!

Барахолка Нової Березівки