Новини

На території Нової Березівки вудбулась виставка HD ТЕХНОПОЛІГОН

18-20 травня 2021 року е КиївЕкспоПлазі, яка знаходиться на території мійкрорайону Нова Березівка. проходила виставка HD ТЕХНОПОЛІГОН.

В анонсах до виставки, на офіційному сайті заходу було зазначено:

Прийди та подивися, яке воно сучасне дорожнє будівництво! Вперше в Україні під час виставки «HD Технополігон» 18-20 ТРАВНЯ буде будуватися справжня сучаснадорога на території ВЦ «КиївЕкспоПлаза». Відвідувачі своїми очима в режимі реального часу зможуть спостерігати за сучасними технологічними процесами будівництва дороги. Під час будівництва будуть проведені майстер-класи по техніці, сучасним матеріалам та технологіям, що в принципі було би неможливо зробити під час будь-якого іншого заходу по цій тематиці. Фахівці від компаній-учасниць докладно покажуть та продемонструють можливості своїх матеріалів та технологій, а також дадуть відповіді на запитання гостей.

Виставка дійсно відбулась, всіляких машин на ній було досить чимало, але от ніякої нової дороги, або хоча б ремонту існуючих, нажаль, непомітно.

Ознайомившись з інформацією про захід на сайті КиївЕкспоПлаза, ми також були здивовані картинкою, яка, напевне, мала б ілюструвати як все добре на облаштовано на вїзді до Нової Березівки, але насправді має мало спільного з реальністю:

Додати коментар

Click here to post a comment

Барахолка Нової Березівки