Коментарі

Мешканцям перешкоджають доступ до власності та фабрикують проти них адмін-справи?

Одна з жителів мікрорайону Нова Березівка публічно повідомила про вчинення щодо неї неправомірних дій зі сторони працівників охорони Home Resort.Home Resort.

За словами мешканки НБ, вона змушена була звернутися до охорони, за яку щомісячно сплачує 1260грн, оскільки під її вікнами з великою швидкістю проїхало авто з п’яним водієм. Вона, як свідомий громадянин, вирішила повідомити про це службу охорони ок жбк нова березівка сервіс (воно ж Home Resort). Проте, за її словами, така інформація не зацікавила чергового і жодних заходів охорона вживати не забажала.

Тоді пані, яка вже багато років є власником домоволодіння на території НБ, викликала поліцію та пішла зустрічати її на КПП служби охорони мікрорайону. Поліція з’явилася лише через 3 години, але, як виявилось, не за викликом потерпілої, а після дзвінка… служби охорони. Схоже, що охоронцям набридла присутність мешканки у безпосередній близькості до них і вони вирішили “прибрати” її руками поліціянтів, заявивши їм про те, що громадянка веде себе неадекватно в стані алкогольного сп’яніння.

Здоров’я мешканки, яка є людиною у поважному віці, не витримало подібних знущань і їй довелося викликати швидку, але, за її свідченнями, охоронці не допускали її на територію, де знаходиться її приватна власність, а поліціонери, з подачі тієї ж служби охорони, склали протокол на неї за статтею 130 ККУ. При цьому, поліціянти запропонували підвезти її до дому, оскільки бачили, що охорона її не пускає, але охорона не побажала надати доступ і своїм друзям з поліції, тим самим продемонструвавши місце правоохоронних органів на території НБ/home Resort. Врешті решт пані рушила додому пішки.

На щастя, ліки допомогли покращити здоров’я нашій сусідці і вона вирушила в Макарів, звідки й приїжджали дружні до фейкжеку поліціянти, аби оскаржити складений протокол і врешті-решт вияснити з якого дива на її виклики правоохоронці не роблять нічого, а по дзвінку працівників фейкжеку одразу приїжджають та фабрикують протоколи.

В даний момент жодних вибачень, або рішень від фейкжеку, з цього приводу, як і з будь-яких іншихбудь-яких інших, немає, заява про дані події офіційно зареєстрована в Макарівському відділі нацполіції.

Ми інформуватимемо вас про розвиток подій.

2 коментарі

Click here to post a comment

  • Очень интересная версия!
    Но “рукописи не горят”, и хорошо что есть возможность посмотреть на то, как водителя в нетрезвом состоянии и патрульные и охрана уговаривали не садиться за руль. Но разве патрульные выпившему указ?
    Часть №1: https://www.youtube.com/watch?v=wOFBpyiudIE
    Часть №2: https://www.youtube.com/watch?v=eX513fsfiWg
    Часть №3: https://www.youtube.com/watch?v=g9tnbTKFmQI
    Часть №4: https://www.youtube.com/watch?v=pvpu4ElxjI4

    Приятного просмотра.)))

    • Це версія, озвучена жителькою НБ і записана з її слів, текст було попередньо уточнено у мешканки. Коментар з посиланнями на відео поширений представником фейкжеку, який визнав це публічно. Отже ок жбк нова березівка сервіс вирішив оприлюднити відео з камер спостереження, на яких є жителі.

Барахолка Нової Березівки