Новини

Зустріч жителів Нової Березівки призначено на неділю 16:30

23.05.2021 о 16:30 відбудеться зустріч жителів мікрорайону Нова Березівка (Олімпік Парк) біля ресторану Таверна.

Тематика зустрічі – свавілля зі сторони працівників і власників “жеку” та як з ним боротися. На зустрічі буде присутній Мохаммед, наш сусід, який просто зараз потерпає від незаконних вимог Козіна, Розживіна та Муратова й адвокат, якого рекомендували, як фахівця з вирішення проблемних питань у котеджних містечках та мікрорайонах. Запрошуються всі, кому не байдужа доля їхніх активів на території Нової Березівки (Олімпік Парку).

Нагадуємо, що на даний момент, зі слів самих власників нерухомості та з аудіозаписів їхніх розмов із адміністрацією “кооперативу”, відомо про кілька випадків вимагання грошей у жителів мікрорайону, які мали бажання продати свою нерухомість. Звернення в ОК “ЖБК “Нова Березівка Сервіс” для переоформлення документів призводить до того, що у власників нерухомості, або у покупців (в залежності від того, хто звернувся) вимагають гроші у розмірі від 20 000 до 50 000USD, по суті в якості відступного, щоб не зривалися угоди купівлі-продажі, адже представники та власники ОК “ЖБК “Нова Березівка Сервіс” чудово розуміють, що мало-хто ризикне купувати нерухомість, по якій немає відповідних довідок щодо відсутності боргів. Навіть незважаючи на те, що Нова Березівка Сервіс чудово вміє “малювати” борги навіть тоді, коли для цього немає жодних підстав, тепер вони пішли далі й вимагають вже особливо-великі суми взагалі без будь-яких навіть формальних підстав.

Директором в ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ НОВА БЕРЕЗІВКА СЕРВІС працює Муратов Сергій Юрійович, а власниками цього “кооперативу” у відкритих даних значаться КОЗІН АНДРІЙ ІВАНОВИЧ, ШКОЛЬНИК МАКСИМ ЛЕОНІДОВИЧ та РОЗЖИВІН ВАСИЛЬ АРКАДІЙОВИЧ.

Додати коментар

Click here to post a comment

Барахолка Нової Березівки