Статті

Де вакцинуватися мешканцям Нової Березівки?

Жителі України можуть вакцинуватися у будь-якому центрі вакцинації, для мешканців Нової Березівки (після ребрендингу неформальна назва мікрорайону може стати Home Resort) найближчим та наймасовішим центром вакцинації є новозбудована Макарівська медична амбулаторія на території Макарівської районної лікарні за адресою смт. Макарів, вулиця Богдана Хмельницького, 56.

У даній амбулаторії вакцинують різними вакцинами, точно відомо, що вже були вакциновані і Pfizer, і Moderna і Coronavak, уточнити якою вакциною буде проводитися вакцинація варто в день вакцинації у самій амбулаторії. Останнім часом навіть є вибір між китайським Coronavak та іншими варіантами, які, на відміну від китайської, є визнані у ЄС. Жителі НБ повідомляють, що пройшли вакцинацію Pfizer і зайняло це до 2х годин.

Станом на сьогодні, 14.08.2021, вакцинація проводиться досить активно, людей чимало, але організовано все досить непогано.

Дорога поруч з амбулаторією заставлена авто відвідувачів
Дорога поруч з амбулаторією заставлена авто відвідувачів
В амбулаторії, станом на 9:15,досить людно, але вакцинують швидко
В амбулаторії, станом на 9:15,досить людно, але вакцинують швидко

Не важливо де і з яким сімейним лікарем у Вас укладено декларацію, але важливо щоб вона була укладена, тоді Вас швидко й без затримок вакцинують. Ще одним моментом, на який слід звернути увагу, є те, що лікар, який проводить вакцинацію, вносить інформацію про факт вакцинування у базу МОЗ. Нажаль є прецеденти, що в Макарові дані вносилися, але не підписувалися лікарем в базі, внаслідок чого інформація про вакцинування не відображаються у сімейного лікаря і Ви не зможете отримати сертифікат про вакцинацію доти, доки лікар врешті не внесе свій підпис у базу, тож перепитайте у лікаря чи підписав він Вашу вакцинацію, перш ніж вийти з пункту вакцинації, особливо якщо плануєте виїжджати за кордон найближчими тижнями.

Всім жителям Нової Березівки бажаємо міцного здоров’я, адже воно кожному з нас потрібне в умовах постійного тиску зі сторони ок жбк нова березівка сервіс.

Додати коментар

Click here to post a comment

Барахолка Нової Березівки