Статті

Війна фейкжеку проти жителів продовжується

Як ми вже повідомляли раніше, інформаційний плакат з попередженням щодо дій ок жбк нова березівка сервіс, який було надруковано та  розміщено на біллборді коштом жителів Нової Березівки, знищив “хтось” в ніч з 2 на 3 серпня 2021 року.

Перед фізичним знищенням вказаного плакату, до власника біллборду надходили погрози та незаконні вимоги від особи, яка представилася законним представником Козіна А. І.
Як ми й обіцяли, замість обірваного плакату зявилося 2 нових, у яких звертається увага громадськості на “діяльність” ок жбк нова березівка та пов’язаних з нею осіб.
Розміщення відбулося 3 серпня і вже на етапі розміщення, за свідченнями технічного працівника, який клеїть сюжети на носії, до нього під’їхали люди, які спершу пропонували йому гроші за відмову від поклейки сюжету з правдою про ок жбк нова березівка, а потім, почувши відмову, почали погрожувати. Фахівцю рекламної агенції все ж вдалося завершити свою цілком законну роботу та поїхати з місця події (траса Київ-Чоп у напрямку Житомира з Києва, перед в’їздом у населений пункт Березівка).
Обережно ок жбк нова березівка, 2 плакат
Дізнавшись про те, що нашому плакату вже загрожують, ми організували в той же день чергову групу, яка всю ніч охороняла і наш плакат, і плакат нашого сусіда, який також втомився чекати адекватних рішень від Козіна А. І.  Детальніше про неприємну та дуже тривалу історію з ділянкою 610 рекомендуємо прочитати тут і тут, а також на інформаційному ресурсі, який ще кілька років тому створив власник ділянки: https://novaberezivka.co.ua
Тієї ночі плакати залишилися на своїх законних місцях, а жителі Нової Березівки, які відстоюють свої права, вирішили, що можливо, нарешті, у тих, хто наймає гопників для обриву інформаційних повідомлень, прокинулась совість, або хоча б здоровий глузд.
Але, нажаль, ми переоцінили моральні якості своїх опонентів – вже 10 серпня носії, які містили факти про ок жбк нова березівка, було знову знищено вандалами, найнятими тими, хто, очевидно, не зацікавлений в поширенні правди про те, що відбувається на територіях так званого Home Resort.
вандали ок жбк нова березівка
Нагадуємо, що власниками ок жбк нова березівка сервіс, згідно відкритих реєстрів, є три фізичних особи: Козін Андрій Іванович, Школьник Максим Леонідович та Розживін Василь Аркадієвич.

Барахолка Нової Березівки