Коментарі

Відбулися збори мешканців Нової Березівки

19.12.2021 на території мікрорайону Нова Березівка відбулися збори мешканців. Під час зборів були обговорені наступні питання:

  1. Взаємодія мешканців та обслуговуючої компанії
  2. Електропостачання та можливості прямого підключення до Київобленерго
  3. Створення Громадської організації, яка відстоюватиме інтереси мешканців Нової Березівки

Абсолютна більшість присутніх жителів визнали, що якість послуг, які надаються фейкжеком ОК ЖБК Нова Березівка сервіс, не відповідає тому, що визначено договорами. Крім того, абсолютно всі учасники зборів погодилися, що слід відстоювати право на укладення прямих договорів між споживачами, жителями мікрорайону, та Київобленерго, оскільки на даний момент укладенню таких договір перешкоджає ОК ЖБК Нова Березівка сервіс, використовуючи своє монопольне становище та обмежуючи споживачів в кількості можливих послуг, а також продаючи електроенергію нестабільно та із змінними показниками напруги в мережі.

Для відстоювання інтересів та захисту прав жителів мікрорайону було вирішено створити громадську організацію, участь у якій буде добровільною і яка захищатиме інтереси виключно своїх членів. Попередньо погоджено, що члени організації матимуть не лише права, але й обов’язки, в тому числі й щодо сплати щомісячних членських внесків. Питання створення ГО, затвердження статуту та плану дій було перенесено для вирішення у електронних комунікаціях, зокрема в чаті мешканців Нової Березівка: Самоорганізація, НБ.

Також абсолютно всі присутні були неприємно здивовані низькою активністю жителів та домовласників Нової Березівки у питаннях, які однозначно важливі для кожного.

Оскільки деякі учасники зборів наполягали на тому, щоб не протоколювати даний захід, зазначена вище інформація записана зі слів учасників зборів.

Хаврук Олег

Додати коментар

Click here to post a comment

Барахолка Нової Березівки