Новини

Винагорода за уважність та громадську позицію

18 серпня власниками біллборду було переклеєно, знищене раніше, інформаційне повідомлення власника 610 ділянки на території Нової Березівки. 19 серпня також було замінено зіпсований плакат ініціативної групи мешканців так званого Home Resort, які відстоюють свої права, борючись із свавіллям фейкжеку.

Як ми вже повідомляли раніше, фейкжек ок жбк нова березівка сервіс обрав найбільш недолугий спосіб реакції на нашу інформаційну кампанію. Замість того, щоб усунути недоліки та відверті шахрайські прийоми у комунікаціях з жителями, новий прєдсєдатєль жск, як він себе називає, Жоголєв Михайло Дмитрович вирішив звинуватити самих жителів у нищенні своїх же інформаційних повідомлень.

Знищений вандалами плакат мешканців Нової Березівки
Знищений вандалами плакат мешканців Нової Березівки

Для того, аби врешті-решт зупинити вандалізм істот, які планомірно знищили вже ТРИ плакати, у яких вказується на неприпустимі дії власників ок жбк нова березівка, ми оголошуємо полювання на вандалів. Людина, яка першою повідомить достовірну інформацію про тих, хто вчиняв злочинні дії із знищення майна мешканців НБ, отримає 5000грн винагороди. Якщо Ви регулярно пересуваєтеся трасою Київ-Чоп та маєте автореєстратор, або ж просто стали свідками, зазначених вище незаконних дій, і змогли зафіксувати злочинців, їхній транспорт, або інші суттєві подробиці події – напишіть про це на адресу info@novaberezivka.org.ua. Конфіденційність гарантуємо та обіцяємо, що винні будуть покарані згідно законодавства України.

Місце розташування носіїв, які зараз містять правдиву інформацію про НБ: траса Київ-Чоп, у напрямку Житомира, перед вїздом у населений пункт село Березівка справа. Орієнтиром зліва є пологовий будинок Адоніс, навпроти якого, через дорогу, фактично і розміщені спершу один, а за ним і другий носії формату 3 на 6 метрів.

Самий перший борд було розміщено на тій самій стороні траси, але лицем до транспорту, який рухається з Житомира в Київ, навпроти відпочинкового комплексу Бабусін Сад та заправки, не доїжджаючи ресторану Два Бобри. Тож, якщо пригадуєте якісь дивні дії в цьому районі, будь-ласка перевірте свої записи, ми щиро сподіваємося, що й за фактом нищення першого плакату, винних буде покарано.

Зображення першого плакату з правдою про Нову Березівку, до його знищення вандалами
Зображення першого плакату з правдою про Нову Березівку, до його знищення вандалами

Нагадуємо, що власниками ок жбк нова березівка сервіс, згідно відкритих реєстрів, є три фізичних особи: Козін Андрій Іванович, Школьник Максим Леонідович та Розживін Василь Аркадієвич і саме вони є найбільш матеріально-зацікавленими в тому, аби про те, що дійсно відбувається на території мікрорайону, знало якомога менше людей. Ініціативна група мешканців Нової Березівки продовжуватиме інформаційні акції та протестні заходи до тих пір, поки вищезазначені особи не припинять тиск на жителів.

Дякуємо всім, хто підтримує законні дії жителів Нової Березівки за відновлення своїх прав!

Додати коментар

Click here to post a comment

Барахолка Нової Березівки