Новини

Велике будівництво по ново-березівські

7 вересня, після того, як жителі вчергове висловили своє обурення відсутністю роботи так званого “Обслуговуючий кооператив  “Житлово Будівельний Кооператив  “Нова Березівка Сервіс”, офіційний чат, вказаного вище фейкжеку, сповістив всіх про благу новину –

Добрий день, шановні мешканці Нової Березівки!
Повідомляємо, що з сьогоднішнього дня кооператив приступив до виконання ямкового ремонту доріг.
План-схема виконання робіт додається, але звертаємо вашу увагу, що крім нанесених на схему ділянок, ямковий ремонт у першу чергу буде виконаний на відрізку дороги, який перед поворотом на 1КП. Сподіваємося, що погодні умови дозволять нам реалізувати заплановані обсяги робіт.
Тому будьте уважні, обережні та по можливості не розганяйтеся на відрізках, на яких бачите свіжі результати робіт – це не дуже добре як для авто, так і для самої латки.
Дякуємо за увагу.

А ось і схема (написи збережено “мовою оригіналу”), яку було додано до зазначеного вище повідомлення:

Ремонт доріг у Новій Березівці

Отже, на всій території мікрорайону, як слідує зі схеми, знайдено було лише 14 ям, вартих уваги та ремонту, решта дорожнього покриття, очевидно, цілком хороша для експлуатації жителями. Як відбувається ремонт, наскільки якісно та чи достатньо уваги дорогам приділяє фейкжек, можна побачити на відео, відзнятому 11.09.2021:

Щиро сподіваємося, що на цьому ремонт вулиці Римської та інших вулиць Нової Березівки не закінчиться, але, як свідчить наш досвід проживання в НБ, в цьому році, скоріш за все, на більше нам сподіватися не доводиться.

Додати коментар

Click here to post a comment

Барахолка Нової Березівки