Новини

Чорні списки та надзвичайні події в Новій Березівці

PR-спеціалісти фейкжеку ОК ЖБК Нова Березівка сервіс сьогодні повідомили про “надзвичайну подію“, яка сталася в свіжоспеченому Home Resort. Проанонсували вони цю екстренну новину у одній із своїх кишенькових Viber-груп, але з посиланням на деталізацію у засекреченій, можна навіть сказати таємній групі на фейсбук, доступ в яку мають далеко не всі жителі НБ:

Ось як відображається ця супер-секретна група для багатьох жителів НБ, які, очевидно, потрапили в “чорний список” ворогів адміністрації фейкжеку:

А ось що можуть побачити деякі жителі НБ, які поки-що не є в “чорному списку” власників фейкжеку ок жбк нова березівка:

Отже те, що подається pr-асами home resort, як “надзвичайна подія” виявилося банальною крадіжкою обрізків металевих труб та інших конструкцій. Те, що крадіжку було зупинено, звичайно ж є позитивною новиною, але цікавим в цій новині є факт, що крім чорних списків, у які внесені самі жителі НБ, виявляється є ще й чорний список робітників, для яких безстроково обмежено доступ до містечка. Для редакції Нова Березівка Live саме це стало справжньою новиною, адже про повний перелік тих, хто за крадіжки має обмеження в доступі, очевидно повинні знати всі жителі мікрорайону, щоб, як мінімум, не залучати таких людей до робіт у себе на будівництві. Проте, такою інформацією фейкжек чомусь не ділиться, а про справжні надзвичайні події, як-то озброєні напади на будинки у Новій Березівці та результати розслідувань по таким фактам, інформації зі сторони Козіна А.І. та Розживіна В.А., нажаль, не надходить.

Барахолка Нової Березівки